top of page

De begeleiders

Pascale Roovers
Proces psycholoog, 50

Pascale Roovers – Blom: Proces Psycholoog

Pascale is afgestudeerd Organisatiepsychologie en heeft ruim 20 jaar wekervaring in diverse rollen en branches. Eerst als trainer voor persoonlijke ontwikkeling, daarna heeft zij hands-on werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening, business-to-consumer (B2C) markt en gezondheidszorg. Voordat zij zich verder ging specialiseren als coach in stress management, was zij 8 jaar Change & Communicatie manager in verschillende wereldwijde projecten bij een multinational. Haar huidige coaching praktijk richt zich met succes op de mens in relatie tot het lichaam en geest.

“Dit leven is geen generale repetitie voor een volgend leven”

Edgar Nettl
NLP en Systemisch coach, 49

 

Edgar Nettl: NLP en Systemisch Coach

Edgar is scheikundig ingenieur uit Delft en na zijn studie 22 jaar ervaren als interim-manager, consultant en investeerder bij diverse grote en kleine bedrijven. Naast deze expertise in het bedrijfsleven heeft hij de afgelopen 8 jaar zijn zachtere, meer menselijke, intuïtieve gevoelskant verder ontwikkelt. Meer vanuit het hart en minder “in het hoofd” en met de focus op mensen helpen. Zo hebben de opleidingen tot NLP-coach en systemisch coach ervoor gezorgd dat hij een diepgaande zelfontplooiing is doorgaan met veel reflectie en ervaringen waarbij onderbewuste patronen werden doorbroken door ze te voelen en te weten waar belemmeringen vandaan komen. NLP en systemisch werken zijn technieken die hij nu met grote regelmaat inzet als persoonlijk coach en ook binnen zakelijke settings. Tijdens deze Retreat verheugt hij zich enorm jou verder te helpen.

Anne Roffel
Yoga docent, 48

Sinds 2003 geeft Anne met veel plezier wekelijks yogalessen op diverse plekken in Den Haag. Daarnaast heeft ze yoga als onderdeel van Leiderschaps en communicatie trainingen, Life Coachings weekenden, Retreats in binnen en buitenland gegeven. Een zeer praktische en concrete docent die je wil laten voelen dat Yoga je leert om Bewust te Bewegen, Bewust te Ademen, Bewust te Voelen en daardoor ook Bewust te Denken. Ieder element versterkt het volgende element. De yogalessen en trainingen van Anne zijn onderwijs, waarbij je geinspireerd wordt om het plezier, het begrip en de nieuwsgierigheid ten opzichte van jouw systeem te (her)vinden en te onderzoeken. 

bottom of page